Ruokariihi Matchmaking - löydä kumppaneita ja vinkkejä yrityksellesi!

Etsitkö uusia yhteistyökumppaneita tuotekehityksen tai teknologisten ratkaisujen parissa? Kiinnostaako tutkimus- ja kehittämisyhteistyö uusien kasvojen kanssa? Tarvitsetko neuvontaa rahoitus-, tai vientiasioissa? Muun muassa näihin kysymyksiin löydät ratkaisuja Pohjois-Pohjanmaan suurimmassa elintarvikealaan keskittyvässä, toimialarajat ylittävässä, virtuaalisessa Ruokariihi Matchmaking -tilaisuudessa.

Toimitpa sitten elintarvikealalla yrittäjänä, koulutus-, tutkimus- tai kehittämistehtävissä tai muilla sitä tukevilla toimialoilla, kuten teknologia-alan tai matkailu- ja ravitsemisalan parissa, Ruokariihi Matchmaking on täydellinen paikka löytää uusia yhteistyökumppaneita ja tavata useita eri sektoreiden toimijoita saman päivän aikana. Tapahtuman pääosassa ovat kahdenkeskiset tapaamiset!

Tapahtuma on osallistujille maksuton, ja se järjestetään kokonaan virtuaalisesti.

Ilmoittautuminen on päättynyt 7.1.2021, katso ketkä ovat mukana!

Ilmoittautuessasi voit liittyä myös erikseen koottavalle yritys-/organisaatiolistalle verkottuaksesi kansainvälisten toimijoiden kanssa myöhemmin järjestettävissä etätapaamisissa! Toimijalista julkaistaan tapahtuman englanninkielisellä sivulla, ja sitä jaetaan kansainvälisille toimijoille esimerkiksi EU:n älykkään erikoistumisen strategiaan kuuluvan Agri-Food-teeman Traceability and Big Data -verkoston kautta, jonka tavoitteena on kehittää ICT:n ja muiden teknologioiden sekä datan hyödyntämistä ruokaketjun kaikissa vaiheissa. Kahdenvälisten, etäyhteydellä järjestettävien kv-tapaamisten ajankohdat sovitaan erikseen seuraavan aikataulun mukaisesti:

  • Ilmoittautuminen päättyy 7.1.2021.
  • Kv-tapaamisista kiinnostuneille toimijoille lähetetään Webropol-kysely, jonka kautta valitaan oman yrityksen/organisaation näkökulmasta kiinnostavat kv-yhteistyötahot. Kyselyyn vastataan 22.1.2021 mennessä.
  • Tapahtumajärjestäjät lähettävät kahdenväliset tapaamispyynnöt kv-tapaamisiin viimeistään 29.1.2021. Yritykset/organisaatiot sopivat etätapaamisajankohdan omien aikataulujensa mukaisesti.

Yritysten välinen yhteistyö tehostaa kaikkien osapuolten toimintaa ja tarjoaa tärkeitä eväitä kasvuun ja kehittymiseen. Katso alta Muhoksen Paroonin terveiset monipuolisen ja hedelmällisen yhteistyön merkityksestä!

Tutustu myös teknologian mahdollisuuksiin esimerkiksi elintarvikealan yritysten tuotanto- ja pakkausprosessien kehittämiseksi. Muun muassa näihin asioihin Ruokariihi Matchmaking tarjoaa erinomaiset eväät – ja kahdenkeskiset keskustelut varmistavat, että keskiössä on oman yrityksenne tai organisaationne toiminta!