Ruokariihi tarjoaa alan ammattilaisille parhaan kattauksen. Tule mukaan!

Ruokariihi- ja Ruokajälki-hankkeet järjestävät Matchmaking-tapahtuman, joka on tarkoitettu edistämään elintarvikealan yritysten ja muiden toimijoiden keskinäistä ja toimialarajat ylittävää yhteistyötä esimerkiksi ICT- ja teknologia-alan sekä ravintola- ja matkailualan yritysten ja muiden toimijoiden kanssa.

Verkostoidu myös kansainvälisten toimijoiden kanssa! Tarjoamme halukkaille mahdollisuuden liittyä ilmoittautumisen yhteydessä erikseen koottavalle yritys-/organisaatiolistalle, joka julkaistaan tapahtuman englanninkielisellä sivulla. Toimijalistaa jaetaan kansainvälisille toimijoille esimerkiksi EU:n älykkään erikoistumisen strategiaan kuuluvan Agri-Food-teeman Traceability and Big Data -verkoston kautta, jonka tavoitteena on kehittää ICT:n ja muiden teknologioiden sekä datan hyödyntämistä ruokaketjun kaikissa vaiheissa. Kahdenvälisten, etäyhteydellä järjestettävien kv-tapaamisten ajankohdat sovitaan erikseen seuraavan aikataulun mukaisesti:

  • Ilmoittautuminen päättyy 19.10.2020.
  • Kv-tapaamisista kiinnostuneille toimijoille lähetetään Webropol-kysely, jonka kautta valitaan oman yrityksen/organisaation näkökulmasta kiinnostavat kv-yhteistyötahot. Kyselyyn vastataan 6.11.2020 mennessä.
  • Tapahtumajärjestäjät lähettävät kahdenväliset tapaamispyynnöt viimeistään 13.11.2020. Yritykset/organisaatiot sopivat etätapaamisajankohdan omien aikataulujensa mukaisesti.

Tapahtumapaikka: Technopolis Oulu, seminaaritila Silfvan, Yrttipellontie 1, Oulu

Tapahtuma on osallistujille maksuton.

Ilmoittaudu heti tästä!

blogikuva